بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: فخری شهیدی


موارد یافت شده: 257

1 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
2 - اصلاح روش اندازه گیری قوام رب گوجه فرنگی به روش بوستویک (چکیده)
3 - بررسی اثر ضد قارچی دی استات سدیم در نان (چکیده)
4 - بررسي امكان توليد پنير كاتيج از پساب كره شيرين (چکیده)
5 - ارزيابي ويژگيهاي شيميايي و حسي گوجه فرنگي با مصرف تازه خوري (چکیده)
6 - evaluation factors affecting natural zereshk (berberis vulgaris) vinegar production (چکیده)
7 - اهمیت و کاربرد بیوسنسورها در کنترل کیفیت مواد غذایی (چکیده)
8 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
9 - بهينه سازي مصرف تخم مرغ با توليد پودر كلسيم و پروتئين از ضايعات ان (چکیده)
10 - ضرورت اجرا و بكار گيري سيستم haccp در صنايع فراوري مواد غذايي دريايي (چکیده)
11 - the study of chemical composition, physical peopertis, and organoleptic evaluation of soy icecream (چکیده)
12 - بررسی ویژگیهای کیفی واریته های گوجه فرنگی (چکیده)
13 - اثر عوامل گوناگون بر پایداری رنگ توت فرنگی در تولید کنسانتره (چکیده)
14 - بهينه سازي توليد ايزولة پروتئيني رسوبي از كنجاله هاي هگزاني و دوفازي كانولا (چکیده)
15 - بررسی اثر پساب کره بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک (چکیده)
16 - اثر زمان و غلظت محلولهای ساکارز در فرآیند اسمز طالبی (چکیده)
17 - ارزیابی تغییرهای فیزیکو شیمیایی و میکروبی رب گوجه فرنگی فله در طی نگهداری در سردخانه (چکیده)
18 - بررسی امکان فرآوری طالبی به روش اسمز - انجماد، انجمادزدایی دردمای یخچال و مایکرویو (چکیده)
19 - شناسایی بیفیدوباکتریوم های جدا شده از نمونه های مدفوعی در ایران با استفاده از PCR با پرایمرهای اختصاصی در سطح جنس و آنالیز توالی ژنی 16SrRNA (چکیده)
20 - بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه ، کدو، طالبی و خربزه بومی ایران و تعیین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها (چکیده)
21 - تأثیر یون +Ca2و نوع محلول قندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی طلبی آب گیری شده به روش اسمز (چکیده)
22 - Studying microbial, physiochemical and sensory properties of directly concentrated probiotic yoghurt (چکیده)
23 - A perception to survival of Bifidobacterium Spp. In Bioyoghurt, Simulated Gastric Juice and Bile Soluation (چکیده)
24 - Evaluation of sourdough Effect on Iranian Barbari Bread Staling (چکیده)
25 - Evaluation of Different Parameters Effect on Maltodextrin Production by *-amylase termamyl2-x (چکیده)
26 - Image analysis and dynamic modeling of thin layer drying of osmotically dehydrated pumpkin (چکیده)
27 - Use of artificial neural network and image analysis to predict physical properties of osmotically dehydrated pumpkin (چکیده)
28 - بهینه سازی فرآیند تولید مالتو دکسترین با استفاده از آنزیم آلفا آمیلاز Termamyl 2-X (چکیده)
29 - ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیات شدن نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش (چکیده)
30 - بررسی فرآیند سنتی تولید نبات و معایب آن (چکیده)
31 - بررسی تاثیر استفاده از خمیر ترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری (چکیده)
32 - orange-cantaloupe seed beverage :nutritive value, effect of storage time and condition on chemical ,sensory and microbial properties (چکیده)
33 - Evaluation of Sourdough Effect on Microbiological Shelf Life and Sensory Properties oflranian Barbari Bread (چکیده)
34 - Optimizing of Fruit Yoghurt Formulation and Evaluating Its Quality During Storage (چکیده)
35 - Shelf-life Determination of Saffron Stigma: Water Activity and Temperature Studies (چکیده)
36 - Rheological properties of mucilage extracted from Alyssum homolocarpum seed as a new source of thickening agent (چکیده)
37 - Evaluation of Lactobacillus sanfransicencis (ATCC 14917) and Lactobacillus plantarum (ATCC 43332) effects on Iranian Barbari bread shelf life (چکیده)
38 - بهینه سازی فرآیند سنتی تولید نبات (چکیده)
39 - اثر میکروانکپسولاسیون الژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
40 - کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح نان غنی شده با آرد سویا (چکیده)
41 - بررسی خصوصیات اسمزی پرتقال و کیوی در محلولهای ساکارز (چکیده)
42 - بررسی تاثیر اسیدیته قابل تیتر خمیرترش بر زمان ماندگاری نان بربری (چکیده)
43 - بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
44 - Production of Orange Beverage from Cantaloupe Seed and Evaluation its Shelf Life during Storage Time (چکیده)
45 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
46 - Usage of Cantaloupe Seed Waste to Produce a Novel Beverage and its Nutritive Value (چکیده)
47 - بررسی تولید انواع فرآورده های پسته (چکیده)
48 - Effect of extraction methods on yield, purity and viscosity of mucilage extracted from Qodume Shirazi seed (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
49 - An application of image analysis to dehydration of osmosed pumpkin by hot air drying (چکیده)
50 - ANFIS modeling of viscosity in low-fat mayonnaise (چکیده)
51 - Evaluation of Traditional Production Process of Rock Candyand Optimization of Sucrose Crystallization (Part 1) (چکیده)
52 - Evaluation of Traditional Production Process of Rock Candyand Optimization of Sucrose Crystallization (Part 2) (چکیده)
53 - بررسی اثر افزایش ماده جامد شیر بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
54 - بررسی اثر شیر سویا بر ویژگی های میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
55 - The influence of multi stage alginate coating on survivability of potential (چکیده)
56 - Nano Biosensor as an Instrument for Safety and Quality Control of Patient Diet (چکیده)
57 - Apple pastille: Correlation between features extracted from texture image analysis and sensory characteristics (چکیده)
58 - Crumb texture analysis with image processing in Iranian bread enriched with soy flour (چکیده)
59 - Computer vision systems (CVS)for moisture content estimation in dehydrated shrimp (چکیده)
60 - فرمولاسیون ماست میوه‌ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
61 - بررسی اثر شیر سویا بر زنده ماندن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
62 - بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات (چکیده)
63 - بررسی تاثیر استفاده از خمیر ترش بر کاهش بیاتی نان بربری (چکیده)
64 - Influence of Alyssum homolocarpum seed gum on the stability and flow properties of O/W emulsion prepared by high intensity ultrasound (چکیده)
65 - بررسی اثر دما، فعالیت آبی و مدت نگه‌داری بر شدت رنگ، عطر و تلخی کلاله زعفران (چکیده)
66 - فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگی‌های آن در زمان نگه‌داری (چکیده)
67 - Application of ultrasonic technique for optimization of inulin extraction conditions from burdock root(Arctium lappa (چکیده)
68 - بررسی اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله چروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی بر باکتری های پاتوژن (چکیده)
69 - تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده (چکیده)
70 - اثر آنزیم پاپائین بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین های میوفیبریلار ماهی کیلکا (چکیده)
71 - multi-objective optimization of air-dried banana quality pretreated with osmotic dehydration and ultrasonication using RSM (چکیده)
72 - بررسی اثر آرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های شیمیایی و حسی فرآورده های گوشتی (چکیده)
73 - Influence of Processing on the Allergenic Properties of Pistachio Nut Assessed in Vitro (چکیده)
74 - Cloning, expression, characterization, and computational approach for cross-reactivity prediction of manganese superoxide dismutase allergen from pistachio nut (چکیده)
75 - Optimization of mucilage extraction from Qodume shirazi seed (Alyssum homolocarpum) using response surface methodology (چکیده)
76 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات رنگی موز طی خشک کردن هوای داغ با پیش تیمار اسمز- التراسوند (چکیده)
77 - ارزیابی ویژگی های کیفی پاستیل میوه ای برپایه کدو حلوایی به روش ارزیابی حسی (چکیده)
78 - پاستیل میوه ای بر پایه کدو، تولید فراورده ای جدید از کدو حلوایی (چکیده)
79 - بررسی فرمولاسیون پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی با تکیه بر ویژگی های حسی و بررسی تغییرات رنگ آنها طی مدت زمان نگهداری با استفاده از روش پردازش تصویر (چکیده)
80 - ارزیابی کینتیک، چروکیدگی و آبگیری مجدد در فرآیند خشک کردن میگو (چکیده)
81 - جداسازی، شناسایی و بررسی چگونگی توزیع نژادهای بیفیدو باکتریوم در برخی از افراد ایرانی (چکیده)
82 - شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجه فرنگی فله در سردخانه و تعیین میزان فراوانی آنها (چکیده)
83 - بهینه سازی تولید ایزوله پروتئینی رسوبی از کنجاله های هگزانی و دو فازی کونالا (چکیده)
84 - ارزیابی ویژگیهای کیفی و میزان آلودگی میکروبی نمونه های زعفران خشک شده به روش مایکروویو (چکیده)
85 - تلخی زدایی آب لیمو شیرین با استفاده از رزین پلی استایرن دی وینیل بنزن (چکیده)
86 - بررسی امکان تولید پنیر کاتیج از پساب کره شیرین (چکیده)
87 - بررسی وضعیت صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته به محصولات کشاورزی در استان خراسان (چکیده)
88 - بررسی خصوصیات ضدمیکروبی باکتریای اسیدلاکتیک جدا شده از گوشت (چکیده)
89 - رساندن و تسریع آن در پنیرسازی (چکیده)
90 - ارزیابی اثر عسل و پکتیناز بر شفاف کردن آب سیب (چکیده)
91 - مقایسه ترکیب شیمیایی سیب زرد لبنانی و عباسی در مشهد (چکیده)
92 - Osmotic treatments in melon (Cantaloupe and Muskmelon) processing: Physicochemical and organoleptical effects (چکیده)
93 - A perception to osmodehydrofreezing: A novel approach in cantaloupe processing (چکیده)
94 - Osmotic dehydration of cantaloupe: Influences of time and concentration (چکیده)
95 - رساندن پنیر و تسریع آن در پنیرسازی (چکیده)
96 - بررسی ویژگیهای ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک (چکیده)
97 - آلودگی های باکتریایی گوشت گوساله خام و کنترل بیولوژیکی آنها (چکیده)
98 - بهینه سازی تولید فرآورده های سیب زمینی (چکیده)
99 - آلودگی مواد غذایی به آفلاتوکسین، راههای پیشگیری و سالم سازی آن (چکیده)
100 - بررسی وضعیت صنایع تبدیلی تکمیلی در سبزوار و امکان توسعه آنها (چکیده)
101 - بررسی تاثیر عسل و پکتیناز در شفاف سازی آب سیب (چکیده)
102 - بهینه سازی روشهای تولید کشمش و بهبود کیفیت آن (چکیده)
103 - آلودگیهای میکروبی در صنایع کمپوت و کنسرو (چکیده)
104 - بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی (چکیده)
105 - ارزیابی نقش ضد باکتریائی باکتریهای اسید لاکتیک در کنترل رشد Listeria monocytogenes (چکیده)
106 - بهبود خصوصیات عمل کنندگی در انواع جدید تخم مرغ و نقش آن در سلامت انسان (چکیده)
107 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
108 - کنترل قهوه ای شدن در قارچ های خوراکی (چکیده)
109 - افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز – انجماد به مدت 6 ماه (چکیده)
110 - ارزیابی عوامل موثر بر کنتیک خشک کردن میگو (چکیده)
111 - بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن (چکیده)
112 - بررسی امکان پردازش تصویر در رنگ سنجی میگوی خشک شده (چکیده)
113 - بررسی امکان کاربرد ماشین بینایی و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی میزان رطوبت میگوی خشک شده (چکیده)
114 - تولید نوشیدنی ماندگار و پالپ منجمد از هندوانه ، طالبی و خربزه (چکیده)
115 - فرآوری و نگهداری طالبی به شیوه اسمز – انجماد (چکیده)
116 - بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید (چکیده)
117 - توانایی های خمیر ترش جهت بهبود ارزش تغذیه ای و ایجاد خواص سلامتی بخش در فراورده های غلات (چکیده)
118 - چای یک نوشیدنی عملگر (چکیده)
119 - ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیاتی در نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش (چکیده)
120 - بررسی امکان استفاده از آنزیم Termamyl 2-x α-آمیلاز در تولید مالتو دکسترین (چکیده)
121 - تولید نوشیدنی میوه ای از دانه طالبی و بررسی ماندگاری آن طی زمان نگهداری (چکیده)
122 - استفاده از ضایعات دانه طالبی در تولید نوشیدنی پایدار و ارزیابی ویژگی های تغذیه ای آن (چکیده)
123 - مواد غذایی جهت نیروهای نظامی در شرایط بحرانی (چکیده)
124 - روش های نوین انجماد در صنایع غذایی (چکیده)
125 - Dietary Mineral Content, Fatty and Amino Acid Composition of Fish of Three Species of Kilka (Clupeidae) from Caspian Sea (چکیده)
126 - Effect of Microbial Transglutaminase on Emulsion Capacity and Viscosity of Fish Miofibrial Proteins (چکیده)
127 - Extraction of Protein from Fish of Kilka (clupeidae) Mince of Different Washing Conditions (چکیده)
128 - Long Life Beverages from Cantaloupe and Watermelon (چکیده)
129 - Production of Frozen Pulp from Watermelon Cantaloupe and Muskmelon (چکیده)
130 - A Perception to Survival of Bifidobacterium ssp. in Bioyahourt during Storage (چکیده)
131 - Effect of Butter Milk Acidification Textural Properties and Microbiological Stability of Yoghourt Containing Probiotic Bacteria (چکیده)
132 - Production of Frozen cubes from Muskmelon and Watermelon Using Osmosis (چکیده)
133 - Optimization of Dried Shrimp Production by Intelligent Systems (چکیده)
134 - Cantaloupe Preservation and Processing by Osmodehydrofreezing Technology (چکیده)
135 - Innovative Advances in Food Freezing Technology (چکیده)
136 - Effect of Ca+2 and Sugar Solution on Physicochemical and Organoleptical Properties of Osmodehydrated Muskmelon Cubes (چکیده)
137 - Studying the Effects of Total Solid Concentration of Milk on Microbial Physiochemical and Sensory Properties of Probiotc Yoghourt (چکیده)
138 - Evaluation of Sourdough Effect on Microbiological Shelf life and Sensory Properties of Iranian Barbari Bread (چکیده)
139 - Effect of somatic cell count on milk composition (چکیده)
140 - Osmotic Treatments in Melons Processing: Physicochemical and Organoleptical Effects (چکیده)
141 - Osmotic Dehydration of Cantaloupe: Influence of Time & Concentration (چکیده)
142 - A Prception to Osmodehydrofreezing: A novel Approach in Cantaloupe Processing (چکیده)
143 - The Effect of Methylcellulose, Temperature, and Microwave Pretreatment on Kinetic of Mass Transfer During Deep Fat Frying of Chicken Nuggets (چکیده)
144 - اثر میکروانکپسولاسیون آلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
145 - بررسی و تعیین حداقل بازدارندگی در استات سدیم بر برخی میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار (چکیده)
146 - ارزیابی تاثیر شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی بر قوام خمیر ترش حاصل از آرد نان های غالب در ایران (چکیده)
147 - Modeling and Optimization of Mass Transfer during Osmosis Dehydration of Carrot Slices by Neural Networks and Genetic Algorithms (چکیده)
148 - Antimicrobial activity of Zataria multiflora Boiss. essential oil incorporated with whey protein based films on pathogenic and probiotic bacteria (چکیده)
149 - Genetic Algorithm–Artificial Neural Network Modeling of Moisture and Oil Content of Pretreated Fried Mushroom (چکیده)
150 - بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری (چکیده)
151 - بررسی فرمولاسیون فراورده میوه ای نوین از پوره طالبی(ژل مک) با استفاده ازروش های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مولفه اصلی(PCA) (چکیده)
152 - تحلیل تصاویر رقمی مغز نان بربری غنی شده با آرد سویا (چکیده)
153 - Pomegranate seed oil, an extremely rich and nutritious oil (چکیده)
154 - بررسی راندمان تولید عصاره های مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها (چکیده)
155 - شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی (چکیده)
156 - بررسی اثر صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزلنتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم (چکیده)
157 - بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار (چکیده)
158 - فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب (چکیده)
159 - اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی (چکیده)
160 - Pistachio Allergy-Prevalence and In vitro Cross-Reactivity with Other Nuts (چکیده)
161 - بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی با استفاد هاز روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه اصلی (چکیده)
162 - بررسی امکان ارزیابی کیفیت شیر خام با استفاده از منطق فازی (چکیده)
163 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی کینتیک تغییرات رنگ سطح ناگت پنیر حین سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
164 - آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت (چکیده)
165 - کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فراورده های غذایی (چکیده)
166 - اثر پلی فنولهای چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی (چکیده)
167 - Kinetic modeling of rehydration in air-dried quinces pretreated with osmotic dehydration and ultrasonic (چکیده)
168 - بررسی امکان کاربرد روش های شناسایی الگو در طبقه بندی شیر خام (چکیده)
169 - ارزیابی تاثیر پلاسمید بر خاصیت ضد روپینسی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از خمیرترش‌ سنّتی ایران (چکیده)
170 - Effect of osmosis and ultrasound pretreatment on the moisture adsorption isotherms of quince (چکیده)
171 - Desorption Isotherms and Thermodynamic Properties of Fresh and Osmotic–Ultrasonic Dehydrated Quinces (چکیده)
172 - بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ (چکیده)
173 - Prediction of moisture content in pre-osmosed and ultrasounded dried banana using genetic algorithm and neural network (چکیده)
174 - بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی (چکیده)
175 - بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن (چکیده)
176 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار (چکیده)
177 - جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی (چکیده)
178 - مطالعه فلور میکروبی، جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک شیر شتر در ناحیه ترکمن برای استفاده در صنعت غذا (چکیده)
179 - فرآوری خربزه، طالبی، هندوانه و کدو حلوایی به منظور افزایش زمان ماندگاری و ارزش افزوده (چکیده)
180 - Stability Investigation of Hesperetin Loaded Nanocarrier (چکیده)
181 - Hesperetin-Loaded Solid Lipid Nanoparticles and Nanostructure Lipid Carriers for Food Fortification: Preparation, Characterization, and Modeling (چکیده)
182 - Studying Some Physicochemical Characteristics of Crust Coated with White Egg and Chitosan Using a Deep-Fried Model System (چکیده)
183 - بررسی ثبات ویژگیهای پروبیوتیکی باکتری طبیعی و نوترکیب لاکتو کوکوس لاکتیس با قابلیت درمان آلرژی (چکیده)
184 - آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینه سازی فرمولاسیون آن (چکیده)
185 - بررسی فرمولاسیون فرآورده میوه ای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روش های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مولفه اصلی (PCA) (چکیده)
186 - Antimicrobial activity of Avicennia marina extracts ethanol, methanol & glycerin against Penicillium digitatum (citrus green mold) (چکیده)
187 - بررسی میزان اشرشیاکلی در پرتقال حاوی عصاره برگ گیاه حرا (Avicennia marina) (چکیده)
188 - شناسایی مولکولی تنوع زیستی فلورلاکتیکی ایزوله شده از پنیرمحلی کردی در طول دوره رسیدگی (چکیده)
189 - Application of fuzzy logic to classify raw milk based on qualitative properties (چکیده)
190 - Multi-Objective Optimization of Osmotic– Ultrasonic Pretreatments and Hot-Air Drying of Quince Using Response Surface Methodology (چکیده)
191 - Antifungal effect of edible film (CMC) containing aqueous and ethanolic mangrove plant extract on Citrus pathogens in vitro (چکیده)
192 - Antimicrobial effect of Satureja bachtiarica extracts aqueous and ethanolic on Escherichia coli and Staphylococcus aureus (چکیده)
193 - Evaluation of the effect of grape concentrate instead invert syrup in soymilk pastille formulation an nutritional values and sensory properties (چکیده)
194 - Mathematical modeling of drying kinetics of the kiwifruit pastille (چکیده)
195 - Examination of the Effect of Spirulina platensis Microalgae on Drying Kinetics and the Color Change of Kiwifruit Pastille (چکیده)
196 - بررسی اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره های آبی و اتانولی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima) برEscherichia coli Bacillus cereus,و Listeria inocua در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
197 - اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی برگ گیاه حرا Avicennia marina بر استافیلوکوکوس اپیدرمیس، استرپتوکوکوس پایوژنز و پسودوموناس ائروژینوزا در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
198 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی و الکلی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر میکروارگانیسم های عامل عفونت و مسمومیت در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
199 - Antimicrobial activity of Avicennia marina extract against Staphylococcus aureus (چکیده)
200 - Antimicrobial activity of Avicennia marina extract against Escherichia coli (چکیده)
201 - Isolation and biochemical identification of lactic acid bacteria from winter salad (pickle during the ripining period) (چکیده)
202 - بررسی اثر بازدارندگی انتروکوکوس جدا شده از پنیر کردی بر Listeria monocytogenes (چکیده)
203 - بررسی تنوع زیستی، جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی سالاد زمستانی بر پایه روش های مبتنی بر کشت و کلاسیک (چکیده)
204 - استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی (چکیده)
205 - بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها (چکیده)
206 - مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ (چکیده)
207 - بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی (چکیده)
208 - بررسی اثر ضد قارچی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره اتانولی برگ گیاه حرا بر Alternaria citri در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
209 - بررسی اثر ضد قارچی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر افزایش زمان ماندگاری پرتقال در دمای محیط (چکیده)
210 - بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه (چکیده)
211 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima) بر salmonella typhi و Enterococcus faecalis در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
212 - Cellular Automata Modeling of Hesperetin Release Phenomenon from Lipid Nanocarriers (چکیده)
213 - بررسی شرایط خشک کردن بر برخی ویژگیهای پودر کنسانتره انار تولیدی به روش کف پوشی (چکیده)
214 - بررسی عوامل مختلف بر تولید و پایداری کف کنسانتره انار جهت بهینه سازی شرایط خشک کردن آن به روش کف پوشی (چکیده)
215 - بررسی رفتار خشک شدن پاستیل هویج و ضرایب نفوذ موثر آن طی خشک کردن با خشک کن هوای داغ (چکیده)
216 - بررسی سینتیک بافت و رنگ پاستیل هویج طی خشک کردن با خشک کن هوای داغ (چکیده)
217 - بررسی تأثیر امواج فراصوت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بیوپلیمرها (چکیده)
218 - پیش بینی محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرایند آبگیری مجدد اسلایس های به خشک شده با استفاده از پیش تیمار فراصوت- اسمز (چکیده)
219 - کاربرد سیستم استنتاج تطبیقی فای-عصبی (ANFIS) در پیش بینی میزان از دست دادن آب اسلایس های به در طی فرایند آبگیری اسمزی با استفاده از فراصوت (چکیده)
220 - کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی در طی فرایند خشک کردن به (چکیده)
221 - بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگی (چکیده)
222 - بررسی سطوح مختلف آگار و CMC بر ویژگی های بافتی پاستیل گوجه فرنگی (چکیده)
223 - ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
224 - شناسایی قارچ های مولد آفلاتوکسین در کشمش با استفاده از روش Multiplex PCA (چکیده)
225 - بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های طبیعی (کنسانتره انگور سفیدو قرمز) در فرمولاسیون پاستیل شیر سویا (چکیده)
226 - تأثیر صمغ عربی بر رفتار خشک شدن پاستیل شیر سویا (چکیده)
227 - اثر صمغ عربی و امولسیفایر بر محتوی رطوبت، فعالیت آب و پارامتر های رنگی پاستیل شیر سویا (چکیده)
228 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی هویج فرنگی (Daucus carota L) بر اشرشیا کلی (چکیده)
229 - بررسی اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره های آبی و اتانولی کلم برگ قرمز (Brassica oleracea) بر اشرشیا کلی (چکیده)
230 - فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی های بافتی و حسی آن (چکیده)
231 - بررسی اثر سطوح مختلف اسپیرولینا پلاتنسیس بر ریز ساختار ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی پاستیل کیوی (چکیده)
232 - بررسی اثر زیست توده ریز جلبک Spirulina platensis بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریز ساختاری ماست (چکیده)
233 - تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار (چکیده)
234 - Metabolism of extracted inulin from Helianthus tuberosusby Lactobacillus strains isolated from traditional Kordish cheese (چکیده)
235 - Potentially Probiotic Lactobacillus Strains from Traditional Kurdish Cheese (چکیده)
236 - بررسی اثر بازدارندگی و کشندگی عصارههای آبی و اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia Marina) بر باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
237 - Construction of a recombinant allergen-producing probiotic bacterial strain: Introduction of a new line for a live oral vaccine against Chenopodium album pollen allergy (چکیده)
238 - جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های جنس انتروکوکوس دوغ شتر از ناحیه گنبد کاووس (چکیده)
239 - مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا (چکیده)
240 - بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولید کننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ (چکیده)
241 - شناسایی تنوع فلور لاکتیکی سالاد زمستانه در طی دوره ی رسیدگی، با استفاده از توالی یابی ناحیه ی 16s rDNA (چکیده)
242 - مروری بر روش های مولکولی شناسایی و شمارش باکتری های پروبیوتیک در فراورده های لبنی (چکیده)
243 - ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Spirulina platensis )، یک افزودنی فراسودمند و مغذی برای بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی (چکیده)
244 - بررسی ریزساختار ریزجلبکSpirulina platensis با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (Scanning Elecron Microscope) (چکیده)
245 - بررسی ریزساختار ژل آگار با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی(SEM) (چکیده)
246 - میزان چربی و پروفایل اسیدهای چرب در ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Spirulina platensis) (چکیده)
247 - بررسی تغییرات پروفایل بافت پاستیل هویج طی خشک کردن در خشک کن هوای داغ (چکیده)
248 - کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای مدل سازی و پیش بینی پارامترهای بافتی پاستیل هویج (چکیده)
249 - بررسی تاثیر جایگزینی صمغ دانه قدومه شیرازی با گوار در فرمولاسیون پاستیل بادام (چکیده)
250 - بررسی رفتار خشک شدن پاستیل بادام به کمک خشک کن هوای داغ (چکیده)
251 - بررسی شرایط بهینه تولید کف ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از روش سطح-پاسخ (چکیده)
252 - اثر ضد قارچی عصاره های آبی و متانولی اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر آلترناریا آلترناتا و پنی سیلیوم سیترینوم (چکیده)
253 - بررسی ویژگیهای بافتی و پذیرش پاستیل میوهای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن ها با استفاده از روشهای سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی (چکیده)
254 - بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ (چکیده)
255 - ارزیابی فعالیت ضد باکتری باکتری های اسیدلاکتیک جداشده از پنیر سنّتی کردی در مقایسه با سویه‌های تجاری (چکیده)
256 - Antimicrobial effects of Kelussia odoratissima extracts against food borne and food spoilage bacteria "in vitro" (چکیده)
257 - تولید انواع ماستهای سلامتیزا با افزودنیهای طبیعی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر